Plexus har ansat en ny køkkenchef

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere den nye køkkenchef i Plexus – Charlotte Hosbond Jensen, som er ansat per 1. august 2021.

Charlotte er 53 år og uddannet ernæringsassistent og har en bred køkken- og kundekontakterfaring. Charlotte kommer fra en stilling som køkkenchef i Ringkøbing/Skjern kulturcenter. Hun har desuden en lederuddannelse med sig.

Charlotte sætter en stor ære i at tilberede maden fra bunden med kærlighed og respekt for de lokale råvarer samt nye kreative metoder.

Charlotte er da også allerede så småt ved at arbejde sig ind i hverdagen i køkkenet her i Plexus.
Hun får sin debut i et særdeles travlt efterår med mange fester og arrangementer, der som følge af nedlukningerne i 2020 og 2021 har hobet sig op. Der vil være mange forskellige opgaver, der skal varetages i vores lille team i Plexus, hvor Charlotte vil indgå som en aktiv og kompetent teamplayer. Hun er også i besiddelse af den vestjyske humor, og passer på den måde fint ind i vores lokalsamfund.

Privat bor Charlotte i Skjern sammen med sin mand.  Hun stammer oprindeligt fra Holstebro området hvor hendes børn, svigerbørn og børnebørn bor i dag,

Vi er rigtig glade for, at Charlotte har takket ja til stillingen som køkkenchef i Plexus, og vi glæder os meget til samarbejdet. Vi er overbeviste om, at Charlotte med sin erfaring og personlighed er den rette til at tage tråden op og fortsætte udviklingen af Plexus, hvor vi fokuserer på nye kulinariske muligheder i forhold til fester, arrangementer og bespisning, ligesom det stadig er vores ambition at lave god mad til priser, hvor alle har mulighed for at spise med.