Om Plexus Musikklub

Plexus Musikklub er en 100 % nonprofit organisation og består udelukkende af frivillige kræfter.

Koncerterne startede som et musikalsk modstykke til de fællesspisninger, vi har i Plexus. Koncerterne ligger derfor på hverdage, og vi lægger vægt på, at det skal være billigt og hyggeligt. Så hyggeligt, at selvom folk ikke kender det pågældende navn, der skal spille, vil de komme alligevel for det gode selskabs skyld.

Udover traditionelle koncerter er det også blevet til aktiviteter med kunstnerne i dagtimerne op til koncerten. Vi ønsker nemlig at brede musikken ud til så mange som  muligt, så musikken ikke er noget nogle få vælger til, men noget der berører og kommer til at betyde noget for mange. Det er derfor blevet til forskellige workshops med bl.a. landsbyskolen, de forskellige kor i Idom, eftermiddagskoncert i Råsted kirke og koncerter for skole, SFO og børnehavebørnene.

Nu er vi en selvstændig forening med medlemmer og bestyrelse, og vi har 10 koncerter årligt hvoraf de tre er for familier / børn. Koncerterne foregår i Plexus, der fortsat står for salg af mad og drikke. Mad skal bestilles senest tre dage før koncerten på vores hjemmeside, hvor man også kan købe billetter, men disse kan også købes i døren.

 

Bliv medlem

Hvis man gerne vil være med til at støtte op om vores aktiviteter, kan man blive medlem af Plexus Musikklub. Medlemskab løber fra 1. januar til 31. december og sker ved at man indbetaler 100 kr. pr voksen på mobilepay 56 58 58 eller på registreringsnummer: 5348 kontonummer: 0000243541

Husk at skrive navn og mailadresse i kommentarfeltet.

Medlemskabet er et støtte medlemskab, og koncerterne koster det samme, om man er medlem eller ej. Som medlem bakker man op om vore arbejde med at få dygtige musikere til vores område og lave uforglemmelige koncertoplevelser for både børn og voksne. Vi er meget taknemmelige for al den støtte vi kan få og derfor afholder vi 3-4 årlige arrangementer årligt, som er gratis for medlemmer og som koster 50kr for ikke-medlemmer. Mindst et af disse arrangementer vil være målrettet børn / familier. Disse arrangementer bliver annonceret i vores nyhedsbrev, som man også får som medlem. Det bliver udsendt ca. 10 gange årligt og ofte forinden hver koncert.

Klik på logoet for at komme til Plexus Musikklub

KUNSTNERNE

Der præsenteres i Plexus Musikklub er erfarne og dygtige, og musikken er af høj kvalitet. Repertoiret er hovedsageligt inden for genrer og nicher som folkemusik, verdensmusik, singer song-writer, blues og lignende.

Kontakt musiklubben

IDOMLUNDVEJ 23

7500 HOLSTEBRO

PLEXUS-MUSIKKLUB@GMAIL.COM

Få nyhedsbrevet her:

skriv en mail til PLEXUS MUSIKKLUB og så kommer du på listen.

Loading...