Loading...

En god fest er også god mad – Plexus er rammen om din næste fest

Et minde for livet – Uanset anledning kan vi i PLEXUS hjælpe til med at danne rammen om din fest. Læn dig tilbage og lad vores dygtige og engagerede personale gøre netop din fest helt speciel. Lad PLEXUS overraske dine gæster med en skøn menu til mærkedagen, fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet, receptionen, jubilæet, jul eller nytår.

Vi tager dig ved hånden og er behjælpelig med alt fra opdækning, pynt, blomster, menu og specielle ønsker. Vi kan tilfredsstille enhver smag og lyst og er selvfølgelig også villige til at efterkomme særlige ønsker og sammensætninger.

”Dit arrangement er vigtig for os og det betyder meget for os, at du er tilfreds”

Se vores Smiley, samt Fødevarestyrelsens øvrige smiley-rapporter: Læs mere her: Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Få inspiration til vores menuer her

Topmoderne selskabslokaler.
Plexus kan byde velkommen til moderne og lyse selskabslokaler fra 30-250 gæster, men vi har også lokaler helt op til 400 gæster. Vi har professionelle lydforhold og moderne AV-udstyr. Se lokaler og bordopdækning her (link til Lokaler og borddækningsmuligheder og overnatning i Plexus)

Altid tilfredse kunder i PLEXUS

”Vore årlige temadage for investeringskunder afholdte vi i Plexus. Et gennemgående træk for måden vi blev mødt på var entusiasme, professionalisme og rigtig stor grad af service. At maden og lokalerne også er helt i top, er en anden ting, men det er oplevelsen af stemningen og medarbejderne, der er prikken over i’et på 2 fantastiske arrangementer”.

Lars S. Asmusen, Nordea