SKOLEMAD I PLEXUS

Vores skolemadsordning mandage og onsdage bliver mere og mere populære. Hele skolen kommer op i Plexus og spiser uanset om man har bestilt mad heroppe eller har madpakke med hjemmefra.
Det giver et socialt samvær og børnene der er med i madordningen prøver at smage en del af de ting som deres forældre måske troede de ikke kunne lide. Det er en varieret og sund ordning.
Bedsteforældre og seniorer er en utroligt vigtig del af madordningen. De kommer op og servere maden for børnene, og på denne måde mødes generationer på den bedste måde. En stor tak til alle de frivillige.

Tilmelding til ordningen:
Man kan altid komme med på ordningen, bare man bestiller senest 3 dage før man gerne vil have mad til sit barn. Der ligger perioder fra 1-3 måneder ad gangen, så man kan tilmelde sig på både korte og længere perioder.
Prisen er for nuværende 28,- kr. pr. kuvert og man kan på dagen godt købe en portion mad til kr. 33,- hvis man har glemt tilmelding. Husk enten at give jeres barn penge med eller ring herop og aftal betaling med Mobilepay. Dette er dog kun beregnet til nødstilfælde, da tilmelding er at foretrække ad hensyn til planlægning og vores køkken.

Klik her for at komme til bestillingssiden.