Ny Kok i Plexus.
Som I jo nok alle ved har vi ansat en ny kok i Plexus og det er Louise Sønderby, som jo bor her i Idom med sin datter. Louise nåede næsten ikke at komme i gang inden vi blev lukket ned af Covid-19. Men nu er hun klar til at føre køkkenet videre og vi ser frem til et godt samarbejde med hende. Vi håber I alle tager godt imod hende og så vil vi lade Louise præsentere sig selv her nedenfor.

Endelig… har vi åbnet op i Plexus igen og det har jeg glædet mig rigtig meget til.

Efter en noget anderledes start end forventet pga. Corona, ser jeg frem til det travle efterår  vi skal have.

Jeg har altid hørt rigtig godt om Plexus, og  at få lov til at være en del af teamet og udvikle køkkenet fremadrettet  er noget jeg  brænder meget for.

Jeg har en stor og solid erfaring og faglig baggrund med mig , og har bl.a. arbejdet på Under Broen, Nørre Vosborg,  restaurant Limone og senest Skave Multihus. 

Jeg er en kok der holder meget af den skabende proces, hvor man komponerer og udvikler nye ting.  At få lov til at stå med de bedste råvarer og kreerer og se et resultat med det samme er noget der  tiltaler mig meget.

Jeg er meget inspireret af det italienske franske og især det nordiske køkken, og glæder mig meget til at vise Jer hvad jeg kan sammen med mine kollegaer i Plexus.