COVID-19 – Plexus

Fra og med d. 6. maj 2021 er Plexus jo igen åbnet indenfor de muligheder og restriktioner der stadig gælder omkring Covid-19.
Da disse restriktioner og retningslinjer løbende ændrer sig gør vi opmærksom på at der kan være ændringer til nedenstående. Men følgende restriktioner er for nuværende gældende:

  • Hvis I skal til en aktivitet eller et arrangement i Plexus skal der fremvises et gyldigt Coronapas inden adgang til aktiviteten eller arrangementet.
  • Ved arrangementer hvor Plexus står som arrangør er det Plexus der har ansvar for kontrol af Coronapas.
  • Ved arrangementer og aktiviteter hvor det enten er en forening/firma eller private(fester) der har lejet sig ind hos Plexus er det disse foreninger/firma eller private (værtsparret) der har ansvar for at kontrollere Coronapas for deres deltagere/gæster.
  • Forsamlingsforbuddet skal overholdes ved de forskellige aktiviteter/arrangementer i Plexus. Disse er for nuværende: indtil 20. maj max 25 personer. Fra 21. maj og frem til 10. juni max. 50 personer. Efter 11. juni max 100 personer.  For møder og konferencer er der andre restriktioner og disse aftales direkte med personalet i Plexus.
  • Alle øvrige retningslinjer der er ophængt i Plexus skal i øvrigt overholdes ved ankomst til Plexus
  • Kontakt ellers personalet ved ankomst til Plexus hvis du er i tvivl om de gældende restriktioner og retningslinjer.

Vi glæder os, trods de mange restriktioner, dog fortsat til at tage imod jer i Plexus og håber I vil hjælpe os med at passe på hinanden i denne specielle tid.

PLEXUS